Συνάντηση Εκπροσώπων τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με τον Πρόεδρο του τμήματος

Συνάντηση εκπροσώπων της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, μαζί με τον Πρόεδρο του τμήματος Γιώργο Έλληνα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε για ακόμη μια φορά το αίτημα μας, για το σπάσιμο συγκεκριμένης αλυσίδας η οποία μέχρι σήμερα δυσκολεύει την ομαλή φοίτηση όλων των φοιτητών. Ο πρόεδρος του τμήματος μας ανέφερε, ότι το ζήτημα θα συζητηθεί ξανά με τους καθηγητές στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, ως Προοδευτική Κ.Φ., εισηγηθήκαμε την δημιουργία βάσης δεδομένων όπου οι φοιτητές θα μπορούν να βρουν δωρεάν υλικό, όπως και εξετάσεις προηγούμενων ετών ως βοήθημα στη μελέτη τους.

Παράλληλα εισηγηθήκαμε και την εισαγωγή των απαιτούμενων λογισμικών και άλλα εργαστήρια πέραν της Πληροφορικής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών ΗΜΜΥ. Όπως μας ανάφερε ο Πρόεδρος του τμήματος, τα λογισμικά θα προστεθούν και στα εργαστήρια στην Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου. Όσον αφορά την ανέγερση της Πολυτεχνικής Σχολής, ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε πως δυστυχώς θα υπάρξει νέα καθυστέρηση

Με ιδιαίτερη χαρά είδαμε τον Πρόεδρο του τμήματος να ανταποκρίνεται θετικά σε όλες μας τις προτάσεις. Επίσης μας διαβεβαίωσε πως ήδη γίνονται προσπάθειες από το συμβούλιο του τμήματος για την επίλυση κάποιων από τα παραπάνω προβλήματα. Από μεριάς μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για επίλυση των ζητημάτων αυτών προς όφελος των φοιτητών.

#proodeftikiucy #unihelp2019