Υποβολή αιτήσεων για τους Εθνοφρουρούς που παρακάθησαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις του 2019 και θα είναι έτοιμοι να φοιτήσουν το Σεπτέμβριο 2020

Άρχισε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για διεκδίκηση θέσης των Εθνοφρουρών οι οποίοι παρακάθησαν Παγκύπριες Εξετάσεις το 2019 και θα είναι έτοιμοι να φοιτήσουν το Σεπτέμβριο 2020.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα αίτησης έχουν οι εθνοφρουροί οι οποίοι έχουν ίση ή υψηλότερη βαθμολογία από τον τελευταίο εισακτέο της τελευταίας κατανομής του 2019, του προγράμματος που επιθυμούν να εισαχθούν και έχουν παρακαθίσει στα απαιτούμενα μαθήματα του αντίστοιχου επιστημονικού πεδίου, σύμφωνα με τον Οδηγό Παγκυπρίων Εξετάσεων 2019.

Επισημαίνεται πως, δικαίωμα διεκδίκησης θέσης έχουν και οι εθνοφρουροί οι οποίοι εξασφάλισαν θέση με την Α’ κατανομή το 2019 και επιθυμούν να τη βελτιώσουν. Όσοι πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια θα τους προσφέρεται αυτόματα η θέση. Επισημαίνεται ότι αυτή είναι η μοναδική συμπληρωματική κατανομή των εθνοφρουρών και δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις κατανομές θέσεων των Παγκυπρίων Εξετάσεων 2020.

Η αίτηση, καθώς και οι βαθμολογίες του τελευταίου εισακτέου του 2019 ανά πρόγραμμα σπουδών και τα απαιτούμενα μαθήματα του αντίστοιχου επιστημονικού πεδίου βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας www.ucy.ac.cy/fmweb/el/announcements.

Για τη συμπλήρωση της φόρμας αίτησης πατήστε εδώ.