Συνάντηση με Κοσμήτορα Ιατρικής Σχολής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδικτυακή συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της παράταξής μας και του Αναπληρωτή Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητή Γ. Χατζηγεωργίου.

Κύριος σκοπός της τηλεδιάσκεψης αυτής ήταν η ενημέρωσή μας, όσον αφορά  την Ιατρική Σχολή, και ειδικότερα το θέμα των Πανεπιστημιακών κλινικών, το οποίο έχει παραμείνει στάσιμο για αρκετά χρόνια, καθιστώντας δύσκολο και ελλιπές το έργο της.

Συζητήθηκε ακόμα ο τρόπος λειτουργίας της Ιατρικής Σχολής εν καιρώ πανδημίας. Συγκεκριμένα, ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 των φοιτητών των κλινικών ετών έχει ολοκληρωθεί, ενώ συνεχίζεται και ο έλεγχος με rapid test.

Από μεριάς μας μεταφέραμε στον κ. Χατζηγεωργίου προβληματισμούς και ανησυχίες των συμφοιτητών μας, και τον ενημερώσαμε για την κατάσταση που επικρατεί ένεκα τω συνθηκών της πανδημίας.

Η σημερινή μας τηλεδιάσκεψη ήταν κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα, επιφυλασσόμαστε όμως ότι θα υπάρξουν και άλλες, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ιατρική σχολή είναι ποικίλα. Η Προοδευτική ΚΦ στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τους φοιτητές και την Ιατρική Σχολή στο μέγιστο δυνατό βαθμό.