ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ…ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!

Ακόμα μια κατάκτηση για τους/τις φοιτητές/τριες με την σφραγίδα της Προοδευτικής Κίνησης Φοιτητών!Η προεκλογική μας πρόταση που αφορά την εισαγωγή Β’ Εξεταστικής, έπιασε τόπο.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, έχοντας πείσει τους συμφοιτητές/τριες μας για την ανάγκη εισαγωγής της Β’ εξεταστικής, κάνοντας τους κοινωνούς αυτής της πρότασης, ως μια διαδικασία που θα βοηθήσει τους/τις φοιτητές/τριες για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, αναλώσαμε δυνάμεις στο να πείσουμε τις πρυτανικές αρχές για να υλοποιήσουν την πρόταση μας!

Όπως έχουμε ενημερωθεί από την επιτροπή προπτυχιακών θεμάτων, στη ερχόμενη συνεδρία της, θα συζητηθεί η πρόταση, ανοίγοντας έτσι το δρόμο της υλοποίησης της!

Κλείνοντας, διαβεβαιώνουμε τους/τις συμφοιτητές/τριες μας και την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου μας, πως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, για τις σπουδές, τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζει! Απευθύνουμε κάλεσμα σε κάθε φοιτήτρια και φοιτητή να συστρατευτεί μαζί μας. Να δώσουμε μαζί τη μάχη για να κατακτήσουμε όλα αυτά που έχουμε ανάγκη!

#PROODEFTIKIUCY #Β΄ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ #UCY